Εξαρτήματα γυψοσανίδας

Μία πλήρες γκάμα από μεγάλους οίκους:

  • Βίδες για όλους τους τύπους δομικών πλακών όπως γυψοσανίδες, ινοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, και MgO
  • Βύσματα πλαστικά ή μεταλλικά, για την στερέωση και ανάρτηση σκελετών τοιχοποιίας και οροφής
  • Ειδικά βύσματα για την ανάρτηση φορτίων στα συστήματα ξηρής δόμησηςEξαρτήματα υψηλής ποιότητας και συμβατά με τον σκελετό για όλα τα συστήματα ξηράς δόμησης που πληρούν τις προδιαγραφές σύμφωνα με το πρότυπο EN 14195:2014 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Eξαρτήματα υψηλής ποιότητας και συμβατά με τον σκελετό για όλα τα συστήματα ξηράς δόμησης που πληρούν τις προδιαγραφές σύμφωνα με το πρότυπο EN 14195:2014 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θυρίδες επίσκεψης

Οι θυρίδες RAVAGO HELLAS κατασκευάζονται από σκελετό αλουμίνιου και χρησιμοποιούνται εξαρτήματα υψηλής ποιότητας σύμφωνα με όλα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Το υλικό πλήρωσης είναι ανθυγρή γυψοσανίδα βάση του πρότυπου EN 520 ή τσιμεντοσανίδα. Διατύθενται σε τυποποιημένες διαστάσεις βάση του EN 12467, αλλά και σε κατά παραγγελίαν διαστάσεις με μέγιστη επιφάνεια το 1m2.

Εκτός απο τις στάνταρ διαστάσεις (20×20 , 30×30, 40×40, 50×50, 60×60) οι θυρίδες διατίθενται και σε άλλες διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας.

Θυρίδες οροφής

Το πλαίσιο αποτελείται από προφίλ αλουμινίου και στο πορτάκι γίνεται πλήρωση με γυψοσανίδα πάχους 12,5mm. Το άνοιγμα γίνεται με πάτημα, μέσω μηχανισμού mini latch ή ελατηρίου και το πορτάκι είναι αποσπώμενο για την εύκολη εφαρμογή φινιρίσματος, βαφής αλλά και για καλύτερη πρόσβασης στην οροφή. Το πορτάκι φέρει σύστημα ασφαλείας για να μην πέφτει και όλες οι βίδες είναι καλυμμένες με προστατευτικά πλαστικά καπάκια.

thirithes orofis
thirithes toixou

Θυρίδες Τοίχου

Το πλαίσιο αποτελείται από προφίλ αλουμινίου και στο πορτάκι γινεται πλήρωση γυψοσανίδας πάχους 12,5mm. Το άνοιγμα γίνεται με πάτημα, μέσω μηχανισμού mini latch ή ελατηρίου και το πορτάκι φέρει πείρο μεντεσέ. Όλες οι βίδες είναι καλυμμένες με προστατευτικά πλαστικά καπάκια.

Επιπλέον Επιλογές

Σφράγιση

Οι θυρίδες οροφής και τοίχου μπορούν να παραχθούν με λάστιχο ή βουρτσάκι στο πορτάκι για την εμπόδιση μεταφοράς της σκόνης και του αέρα.

Θυρίδα διπλής γυψοσανίδας

Θυρίδα με διπλή γυψοσανίδα (2×12,5mm), η θυρίδα δεν μπορεί να έχει μεντεσέ αλλά μπορεί να τοποθετηθεί και σε επένδυση ή τοίχο.

Σετ Δημιουργίας θυρίδων

To σετ αποτελείται από 4 προφίλ αλουμινίου ίδιας διάστασης, 2 για το πλαίσιο και 2 για το πορτάκι, με τις γωνίες σύνδεσης τους, έτοιμα προς συναρμολόγηση. Για την δημιουργία μίας θυρίδας χρειάζονται δύο σετ. Δεν περιέχει μηχανισμό ανοίγματος.

Πλεονεκτήματα:

  • Οικονομία
  • Δυνατότητα συνδυασμού δύο σετ διαφορετικών διαστάσεων