Θερμοπρόσοψη Baumit – Νο 1 στην Ευρώπη

Η Baumit αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τομέα της εξωτερικής θερμομόνωσης στην Ευρώπη

Στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη η Baumit κατέχει ήδη ηγετική θέση στα σύνθετα συστήµατα εξωτερικής θερµοµόνωσης και επιχρίσµατα προσόψεων. Τα περίπου 40 εκατοµµύρια τετραγωνικά µέτρα θερµοµόνωσης ετησίως, αποδεικνύουν την υψηλή ποιότητα και ποικιλία των προϊόντων και συστηµάτων της Baumit.

Πλέον κάθε κατασκευαστής ή αρχιτέκτονας µπορεί να επιλέξει σύστηµα θερµοµόνωσης ανάλογα µε τον προϋπολογισµό, την περιβαλλοντική προσέγγιση και τις τοπικές συνθήκες και έτσι να βελτιώσει το κλίµα διαβίωσης, να εξοικονοµήσει έως 60% στο κόστος ενέργειας και να µειώσει σηµαντικά τις εκποµπές CO2, συµβάλλοντας έτσι και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Οικονοµία, µεγάλη διαπνοή, υψηλή αντοχής ή ελάχιστο πάχος µόνωσης: υπάρχουν τόσο πολλοί τρόποι µόνωσης για το κέλυφος του κτιρίου σας, αφού η Baumit ανέπτυσσε σε δεκαετίες έρευνας και ανάπτυξης συνεχώς νέα συστήµατα θερµοµόνωσης και τελικών επιχρισµάτων. Πλέον δεν υπάρχει κανένα όριο στη φαντασία για το σχεδιασµό και δηµιουργία µιας πρόσοψης που δεν θα µπορούσε να πραγµατοποιηθεί.